مدارک فرانسه

669 بازدید 1397-06-10

اشتراک گذاری : Cotion facebook Cotion linkedin Cotion twitter

معرفی سایت 24 گردی  1
00:01:00
معرفی سایت 24 گردی  2
00:01:00
مدارک هلند
00:01:00
1397-06-10
وقت هلند
00:01:00
1397-06-10
معرفی سایت 24 گردی  3
00:01:02
وقت فرانسه
00:01:02

سناریو :

  1. مدارک لازم برای درخواست ویزای فرانسه
  2. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار ، کپی ویزاهای قبلی شینگن و ترجمه تمام صفحات شناسنامه ؛
  3. با 2قطعه عکس رنگیِ زمینه سفید ( 3.5 در )4.5 که 80 درصدش صورته به همراه 88 یورو برای هر نفر ؛
  4. و ترجمه مدارک شغلی وملکی متقاضی و یا همسر ، برای خانم های خانه دار که بدون همسر سفر میکنن لازمه
  5. پرینت لاتین 3 ماهه بانکی و تمکن بانکی لاتین معادل یورو رو یادت نره.
  6. گواهی رزرو هواپیما ، رزرو هتل ، بیمه مسافرتی مطابق با روزهای سفر به همراه فرم پر شده شینگن
  7. اگه فرزند زیر 18 سال به همراه یکی از والدین درخواست ویزا کنه؛ اجزاه محضری خروج ، سفر به اروپا و کشور مقصد از والد دیگر لازمه.
  8. همیشه با سایت در ارتباط باش تا در جریان آخرین تغییرات قرار بگیری .

# تگ ها :

ویدیو موشن گرافیک موشن کشن Cotion بازاریابی بازاریابی_ویدیویی ویدیو_مارکتینگ گویندگی کسب_و_کار

Google AdSense
336 x 280

ویدئو های پیشنهادی

زرگری نبی زاده
00:01:00
زرگری نبی زاده
1397-11-16
زانودرد
00:00:59
1397-12-11
مجموعه چاپ و تبلیغات پایدار
00:01:00
چاپ و تبلیغات پایدار
1397-08-26
ویزای شنگن مربوط به کشورهای اروپایی
00:00:54
Google AdSense
336 x 280